-->

Juledesign

søndag 11. oktober 2009

Jeg har et lite juleprosjekt på gang......

Jeg vet det er leeeenge til jul ja, men jeg klarer ikke vente så mye lenger. Jeg har derfor sneket meg til å lage ferdig et lite prosjekt som skal bli en del av et større prsojekt..... nemlig julekalender for husets prinsesse.Jeg har alltid synes stempling har sett så morsomt ut, og på et eller annet mystisk vis har flere morsomme stempler funnet vei hjem til dette hus fra diverse Panduro salg osv. Jeg har liksom hatt utstyret liggende slik at om jeg fikk ånden over meg kunne sette i gang når det måtte passe. Jeg har prøvd noen ganger, men har liksom aldri fått det helt til. Tror nok jeg trenger et lite kurs, for jeg synes ikke jeg får trykkene pene og "skarpe" i kanten om dere forstår hva jeg mener ;o) Men uansett fant jeg frem følgende utstyr i dag morges og satte i gang med mitt såkalte "prosjekt" - nemlig å lage nummerlapper til kalendergavene til husets prinsesse.

Kjekke nummer stempler fra TILDA serien hos Panduro. Kjøpt på årets høstsalg til den nette sum av tyve kroner tror jeg ;o) Slikt liker vi !
Nydelig rammestempel med engletopp også denne fra TILDA serien hos Panduro. Også den kjøpt for en slikk og ingenting på årets høstsalg.
Og så klart en stempelpute i brunt. Jeg har ikke så mye greie på stempling som sagt, men har fått med meg at denne her er veldig kjekk for den er vannfast - det vil si at man kan male på, eller tusje på motivet man stempler for å få det i farger. Ikke det at jeg har kommet så langt ennå, men kanskje kjekt å ha etter hvert...... Vi får se hvordan det går med stemplingen først ;o)
Så er det bare å sette i gang da - først en rekke med rammer stemplet på rad og rekke.

Så fylle inn med nummer fra 1 frem til 24 så klart.......

Så klippe ut og så ferdig til neste del av prosjekt "julekalender".....Fortsettelse følger ! Følg gjerne med ;o)